onsdag, maj 24, 2006

Komité mod skolesammenlægningen

Hans Ulrik og jeg har besluttet at danne en komité der skal koordinere og planlægge lokalområdets indsats mod skolesammenlægningen.
Vores plan er at samle repræsentanter fra de relevante interesseorganisationer her i området, grundejerforeninger, skolebestyrelsen, skolens personalerepræsentanter, engagerede Brabrand borgere etc.

DU kan hjælpe os ved at tage fat i DIN organisation (grundejerforening el. lign.) og få den tilmeldt initiativet, eller ved selv at komme ombord og gøre en indsats.

Skriv til os med forslag og tilmeldinger på hansulrik@gmail.com

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

En sammenlægning vil betyde at den sidste folkeskole i Brabrand vil blive bortvalgt af mange med dansk baggrund, og de 36% vil blive mange flere, det er set før, sidst på Sødalskolen. Det er ikke til gavn for integrationen, og forslaget er uigennemtænkt.
Men vi siger nej, og det kan virke lidt goldt; er der et forum for skoleudvikling i Århus V som man kan henvise til og derved gøre nej`et mere konstruktiv? En eventuel presseinteresse burde udnyttes til en givende debat om den generelle debat om skoler i området, og det kan vores sag godt tåle, for sammenlægningen er så oplagt et dårligt valg.
Venlig hilsen
Morten Pedersen, far til 2 på Engdalskolen

10:33 AM  

Send en kommentar

<< Home