tirsdag, maj 23, 2006

Analyse af institutionsstrukturen - se denne rapport

Roald har været så venlig at fremsende mig dette link. Jeg har ikke selv været i stand til at finde det, det er godt gemt på kommunens hjemmeside. Det er en ensidig og utrolig banal analyse. Hvis analysen afspejler beslutningstagernes faglige niveau, så er der virkelig grund til bekymring. Tjek side 23-26. Klik her.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Enig i, at rapporten og dermed beslutningsgrundlaget virker tyndt.
Det, der i særlig grad skriger til himlen er det faktum, at der ikke har været nogen hensyntagen til brugerne af serviceydelsen (skolegang) overhovedet. Enhver velfungerende virksomhed ville tage kunderne (i dette tilfælde os som forældre og vores børn) i ed før de fremsatte forslag. Det ville også være passende at have en dialog med skolen.
En sammenlægning af skolerne vil efter min opfattelse ikke bremse fald i elevtallet på Sødalskolen. Det vil netop øge det, for flere forældre vil flytte deres børn fra Engdalskolen fordi: 1) det bliver en kæmpeskole, det er der næppe hverken elever, forældre eller lærere, der drømmer om. 2) man flytter problemerne med for mange invandrere fra Sødalsskolen til Engdalskolen. På Engdalskolen fungerer integrationen i praksis, men jeg er stærkt tvivlende på hvorvidt dette vil være tilfældet med et øget antal to-sprogede elever.

Lisbeth Kempel, mor til barn i 1. klasse

11:00 AM  

Send en kommentar

<< Home